پاورپوینت فرآورده های زنبور عسل


در حال بارگذاری
۲۷ فروردین ۱۳۹۹
پاورپوینت pptx
3 مگابایت
31
۸,۰۰۰ تومان
خرید

بخشی از متن پاورپوینت فرآورده های زنبور عسل :

در ابتدای زندگی بشری زمانی که هنوز انسان ها در غارها زندگی می کردند متوجه گردیدند که حشراتی در لای صخره‌ ها و شکاف درختان مسکن گزیده و به تولید ماده چسبناک و شفافی مشغول هستند و انسان ها با معرفی آن به این فکر افتادند که این حشرات را در نزدیکی خود و در دسترس قرار دهند زنبور از ۲۵ میلیون سال پیش در فرانسه وجود داشته و مردم ایران حدود ۸۰۰ سال قبل از میلاد مسیح با این حشره مفید آشنایی داشتند. در این بخش از فروشگاه فایل صدفایل تصمیم داریم فایل پاورپوینت فرآورده های زنبور عسل را در اختیار شما دوستان گرامی قرار دهیم که در بخش کارآفرینی فروشگاه فایل صدفایل قرار دارد.

در دوره هخامنشیان نگهداری زنبور عسل رواج بیشتری داشته است که در درمان بسیاری از بیماری ها از جمله گوارشی، اعصاب، روان و استخوان در طب سنتی استفاده می شد اما با این سابقه و تجربه اندوزی و رشد و شکوفایی چندانی در این حرفه نداشته و فرآورده‌ های آن زیاد مورد توجه قرار نگرفته است و از کاروان صنعت پیشرفته دنیای امروز به دلایل مختلف عقب مانده است.

در ادامه متن پاورپوینت فرآورده های زنبور عسل خواهید خواند:

شهد و چگونگی تبدیل آن به عسل:

زنبور عسل با خرطوم خود شهد گل ها را برداشته و در داخل کیسه عسلدان ذخیره می کند مقدار آب شهد ۸۰ – ۲۵ درصد است وقتی که محتوی کیسه عسلدان به حدود ۴۰ میلی گرم رسید در این موقع زنبور گل ها را رها نموده و به سمت کندو حرکت می کند بین راه مقداری آنزیم آنورتاز به شهد اضافه و مقداری از آب شهد را می ‌گیرد وقتی که زنبور به کندو می ‌رسد به همان حالت نارس شهد را داخل سلول ها قرار می ‌دهد.

در هنگام شب عسل های نارس را دوباره به کیسه عسلدان برده و دیاستاز روی آن اضافه می کند و با این کار آب اضافی شهد را جذب می کند و این کار را تا جایی تکرار می ‌کند که رطوبت آن به ۱۷ تا ۱۸ درصد برسد چنین شهدی را که رطوبت آن ۱۷ الی ۱۸ درصد است عسل رسیده می گویند. عسل یکی از مواد نادری است که در داخل آن هیچ میکروب یا ویروسی قادر به زندگی نیست.

فهرست مطالب:

عنوان

مقدمه

عسل و انواع آن

شهد و چگونگی تبدیل آن به عسل

عوامل موثر در تولید عسل

ترکیبات عسل

رنگ‌ و طعم عسل

زمان برداشت عسل

علت شکرک زدن و متبلور شدن

خواص دارویی عسل

گرده

ترکیبات گرده

عوامل موثر در تولید گرده

مکانیسم و طرز جمع آوری دانه گرده

بره موم

زمان حمل بره ‌موم به کندو

ترکیبات و خواص بره موم

موارد استفاده از بره موم

ژل رویال

تأثیرات ژله رویال بر روی ملکه

طریقه جمع آوری ژله رویال

نگهداری ژل رویال

زهر

اثرات زهر زنبور

نحوه تولید زهر

موم و رنگ موم

مکانیسم برداشت موم توسط زنبور

نتیجه گیری

منابع

پایان

مشخصات فایل:

فرمت فایل: pptx

تعداد اسلاید ها: ۳۱

حجم فایل: ۳ مگابایت

 

 

پشتیبانی خرید: ۰۹۱۱۵۵۶۹۷۲۲

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.